Author Topic: KIRIK SAÇLAR İÇİN RESTOREX  (Read 3840 times)

admin

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • oyun hileleri
KIRIK SAÇLAR İÇİN RESTOREX
« on: July 01, 2014, 11:52:13 PM »
253   KIRIK SAÇLAR İÇİN RESTOREX
Benim saçlarım çok nemli ve çok çabuk toz kapıyor. Şantiye şefi olmam sebebiyle saçlarım kirlenmeye çok müsait. İş alanında baret ve benzeri kafayı örten cisimleri fazla kullanamıyorum. Bunun sebebi de saçlarımın çok çabuk kırılması. Saçlarımı ne kadar kuru tutmaya çalışsam da nemden bir türlü kurtulamıyordum. Bir gün iş arası doktora gittim. Saçımı gösterdim. Saç yapımın nemlenmeye çok müsait olduğunu söyledi ve bu sebeple de çok çabuk toz kaparak kirlendiğini söyledi. Kirlenme yüzünden de saçlarımın dibinden yukarıya doğru kötü koku yayılıyordu. Doktor bey Restorex 'i kullanabileceğimi söyledi. Hem saçların kuvvetlenmesi hem de nemliliğin dengelenmesine bayağı yardımcı olacağını da belirtti. Bunun üzerine Restorex şampuan ve saç bakım kremini aldım. İlk kullanmadan itibaren resmen saçlarımdaki nemliliğin azaldığını gördüm. Ayrıca saç tellerim daha da kuvvetlenmiş gibiydi. Şimdi hem saçımda aşırı nemlilik kalmadı hem de saç tellerimin kuvvetlenmesi sayesinde iş yerinde rahatlıkla baret kullanabiliyorum. Güçlü saçlar sayesinde kırılma da yok oldu denecek kadar azalmış durumda.

Restorex.com.tr - saç uzatan şampuan
imza: Oyun - Forum