Bebeklerde Pişik Sorunu
Bende bebeğimde bir zamanlar pişik sorunu ile karşılaştım. Bazılarının çocukları pişiği öyle büyük bir şekilde yaşıyordu ki çok şükür benim çocuğumda pişik sorunu bu kadar büyümedi ve erkenden önlemini almayı başardım. Bende pişikle ilk karşılaştığımda birçok ürün denedim. Ama hiçbirisinde gerçek sonuca ulaşamadım. Açıkçası bebeğimi fazla rahatsız eden bir şey olduğunu düşünmüyordum. Çünkü pişikler onu huzursuz etse mutlaka farkına varırdım. Ama bu durum beni fazlasıyla rahatsız ediyordu. Bende kayınvalidemin tavsiyesi üzerine Biobaby pişik kremini kullanmaya başladı. O da bir komşusunun tavsiyesinden yola çıkmış Komşusunun çocuğu pişiklerden uyuyamaz durumdayken annesi kullanmaya başlamış ve iki haftaya kadar pişiklerden eser kalmamış. Neyse ki bizdeki pişik sorunu bu kadar derinlemesine değildi ve Biobaby pişik kremini kullanmaya başlamamızdan bir hafta sonra pişiklerden tamamen kurtulduk. Üstelik Biobaby pişik kremi pudra ya da bu gibi bebeğimin cildini asla kurutmadı, tersine nemlendirdi diyebilirim. Ayrıca kullanmayı düşünen anneler için ürünün alkol, paraben vb. gibi bebekler için son derece zararlı olan hiçbir maddeyi içermediğini de söylemem gerekir. Tüm anneler pişik sorunu yüzünden dert yanıyorsanız mutlaka Biobaby pişik kremini deneyin derim.
Biobaby.com.tr bebek ürünleri