Author Topic: Bitkisel İçerikli Ulceron  (Read 3780 times)

admin

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • oyun hileleri
Bitkisel İçerikli Ulceron
« on: July 24, 2014, 10:51:43 PM »
Merhaba arkadaşlar. Ben şehirlerarası bir otobüs firmasında gişe görevlisiyim. Adım Çisil ve 23 yaşındayım. Gün içerisinde o kadar insanla muhatap oluyorsunuz ki, haliyle güler yüz göstermek zorunda kalıyorsunuz. Tabii bu her zaman mümkün olmuyor. Her türlü insan mevcut oluyor etrafınızda. Sıkıntı stres boş vakitlerde içilen kolalar, sigaralar vs. mide ülserinin bir numaralı tetikleyicileri.  Mide ağrılarım ve gastritim sürekli göz önüne çıkıyordu ve bu halka karşı pek de hoş bir görüntü sergilemiyordu. Ülser olduğumu öğrendikten sonra bir gün iş yerinde yine çalışırken bir bayan benim karşısında kıvrandığımı gördüğünde bana yardımcı olmak amacıyla yaklaştı ve midemdeki rahatsızlığın ülser olup olmadığını sordu. Ben de ülser olduğunu doğrulayarak cevap verdim. Bana bir ilaç verebileceğini kullanıp kullanmayacağımı sordu. Normalde hiç sevmem ne başkasından ilaç alıp kullanmayı, ne de doktoruma başvurmadan ilaç içmeyi. Ama o an çok acı çekiyordum ve kabul ettim. Bana kullanım şeklini söyledi. Şimdi aç karnına almamı, ama düzenli olarak her sabah aç karnına günde bir defa almamı söyledi. O günden sonra ağrılarım yavaşça azaldı ve geçti. Doktorunuza danışın ve bu ilacı bence kullanın. Çok faydasını göreceksiniz.

ülser - Nutraxin.com.tr
imza: Oyun - Forum